Dying when started - Toyota 4Runner Forum - Toyota 4Runner Enthusiasts Forum
 


General Tech Help Good at troubleshooting? Have a non specific issue? Discuss general tech topics here.
Sponsored by:
Sponsored by:

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 01-13-2018, 09:03 AM
Junior Member
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1
Default Dying when started

i have a 94 4Runner v6. It runs great and drives great but sometimes when I start it it idles for a second and then dies. When I start it again it idles roughly at about 400rpms but then dies. Itíll do this for 20 mins and then start fine and not have the issue for days. Itís sporadic. I changed the fuel filter and it didnít do anything. Any idea of what I need to do?
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Engine knocking, loosing power, and dying. amulligan Engine & Internal 1 04-21-2012 12:55 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 02:03 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.