Headlight bulb not working - Toyota 4Runner Forum - Toyota 4Runner Enthusiasts Forum

Audio/Visual Electronics Wired up? Everyone's got some sort of electrical modification... let's hear about it here.

Headlight bulb not working

Reply

 
 
 
  #1  
Old 12-21-2017, 07:18 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Mar 2017
Location: Rockville, MD
Posts: 1
Default Headlight bulb not working

I planned to upgrade my lights to HID. So I just ordered recently from https://www.xenonpro.com/ and then installed it in my car. The problem is when I finished installing, only one is working but I installed the both bulbs exactly the same.
 
Reply With Quote
  #2  
Old 12-29-2017, 10:16 PM
Junior Member
Join Date: Dec 2017
Posts: 1
Default HID Issue

Some HID ballasts aren't wired correctly - bench test it with jumpers and see if it matches your light socket's polarity.
I ditched my HIDs for CSP chip LEDs. Instant on, super bright, and longer life.
My ballasts and/or bulbs typically failed within a year, and color matching the bulbs, even though they were labelled the same color temperature, was a real pain.

Do a search on Aliexpress.com for CSP LED. Look for the bulbs with 12 CSP chips each. COBs aren't as bright, but cheaper.
If you can't wait for shipping from China, pay extra and get them on ebay.
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
REinZG
General Tech Help
0
10-19-2011 10:05 AM
JC805
General Tech Help
0
06-05-2010 10:31 PM
yogib
General Tech Help
0
01-22-2008 07:25 PM
fabulous
General Tech Help
1
07-03-2007 03:53 PM
goderaj
General Tech Help
0
01-27-2006 02:47 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Headlight bulb not working


Advertising

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.
Featured Sponsors
Vendor Directory